Parkeren en berging - Servaashof Eindhoven

 

EEN EIGEN DROGE EN VEILIGE PARKEERPLEK

Wonen in de stad én verzekerd zijn van een veilige parkeerplek? Jazeker! Servaashof krijgt een ondergrondse parkeergarage, gelegen naast de Fatimakerk en onder de naastgelegen woningen. Elke bewoner van Servaashof krijgt een vaste plek toegewezen. Bijkomend voordeel van deze parkeergarage is dat het plan vrij is van auto’s. Met een ruimtelijke, groene en vriendelijke woonomgeving als resultaat.

 

BERGING

De fietsen, de bolderkar, je gereedschap … hoe je ook woont, een berging is onmisbaar. Daarom beschik je als eigenaar van je koopwoning of -appartement over een eigen bergingsruimte. Deze ruimte is gelegen in de ondergrondse parkeerplaatsen en uitgerust met stroomvoorzieningen. Ideaal om bijvoorbeeld je fiets op te laden.

 

PARKEERPLAATSEN

Elke inwoner van Servaashof beschikt over een eigen parkeerruimte. Deze parkeerplaatsen liggen onder de koopwoningen en -appartementen, waardoor de buitenomgeving autoluw blijft. Dus meer ruimte voor groen en voor kinderen om te spelen. Een ongekende luxe in de binnenring van Eindhoven.